ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ: "ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τρίτη 29 Απριλίου 2014/Ώρα:18.30
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
 Εναρκτήρια εκδήλωση της Ένωσης Οικονομολόγων, Συναφών Επιστημόνων και Επιχειρηματιών – ΕΟΣΕΕ. με τίτλο “Διεθνής Στρατηγικός Σχεδιασμός στην Ελλάδα της Κρίσης”
Η παρουσία και η συμμετοχή των νέων οικονομολόγων, διοικητικών και διαχειριστών κάθε επιστημονικού κλάδου συναφούς με την οικονομία σε τέτοιες δράσεις, είναι και ένας από τους βασικούς σκοπούς ύπαρξης της Ε.Ο.Σ.Ε.Ε. μιας και από την πρώτη στιγμή επιδιώκουμε να ενεργοποιήσουμε την φοιτητική και επιστημονική κοινότητα των Οικονομικών – Διοικητικών Επιστημόνων.

Σε αυτή την εκδήλωση, θα δοθεί σε όλους η ευκαιρία, να ενημερωθούμε από τρεις εξέχοντες ομιλητές, για τις επιλογές μας και τις απαραίτητες κινήσεις που θα καλεστούμε να κάνουμε ως φοιτητές, ως επιστήμονες, ως επαγγελματίες και κάποιοι ως επιχειρηματίες σε ένα Ευρωπαϊκό και γιατί όχι διεθνές περιβάλλον.

Σας ευχαριστούμε εκ’ των προτέρων για το ενδιαφέρον και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθείτε θετικά στο κάλεσμα μας για μια πιο έντονη παρουσία της οικονομολογικής – διοικητικής κοινότητας στο επιστημονικό στερέωμα.



ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
email: info@eosee.org



 Αίθουσα τελετών του παλαιού κτιρίου της Φιλοσοφικής Σχολής “Αλέξανδρος Παπαναστασίου” στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Οδός Εθνικής Αμύνης