ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ: "ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ", ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ

Δευτέρα 07 Απριλίου 2014/Ώρα:19.00
 Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσπρωτίας διοργανώνει, σε συνεργασία με το Εσπερινό Λύκειο Ηγουμενίτσας, ημερίδα με θέμα: «Είσοδος στην αγορά εργασίας»


Συμμετέχουν, ο ΟΑΕΔ Ηγουμενίτσας, το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας με το Σύλλογο Μηχανικών Θεσπρωτίας, το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο με το Σύλλογο Γεωπόνων Θεσπρωτίας, το Οικονομικό Επιμελητήριο με το Σύλλογο Λογιστών Θεσπρωτίας, οι Σχολές Μαθητείας του ΟΑΕΔ, το ΚΔΒΜ2 της ΠΕ Θεσπρωτίας και το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Ηπείρου.

Η ημερίδα απευθύνεται σε:
  • Μαθητές/τριες και απόφοιτους τεχνικής επαγγελματικής εκπαίδευσης, που ενδιαφέρονται για απασχόληση μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων, σε μαθητές και αποφοίτους Γενικής εκπαίδευσης που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε προγράμματα Δια Βίου Μάθησης.
  • Σε εκπαιδευτικούς τεχνικών ειδικοτήτων, σε καθηγητές που εφαρμόζουν ΣΕΠ στα Γυμνάσια και τα ΕΠΑΛ, σε εκπαιδευτικούς που υλοποιούν Προγράμματα Αγωγής Σταδιοδρομίας στα σχολεία, σε εκπαιδευτικούς που διδάσκουν το μάθημα Ερευνητική Εργασία (Project) και έχουν αναλάβει θέμα που έχει σχέση με επαγγέλματα, επιχειρηματικότητα και αγορά εργασίας.
  • Σε φοιτητές και πτυχιούχους ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ.
  • Σε κάθε άνεργο που ενδιαφέρεται για απασχόληση, μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων.
  • Σε κάθε νέο και νέα της περιοχής που ενδιαφέρεται να μάθει πως να διαχειριστεί τις γνώσεις και τις δεξιότητες που έχει αποκτήσει.
  • Σε υποψηφίους Πανελλαδικών εξετάσεων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να εισαχθούν σε σχολές των Πολυτεχνείων, της Γεωπονικής, της Κτηνιατρικής, της Δασολογίας, καθώς και σε αυτούς που ενδιαφέρονται για Οικονομικές Σπουδές. 
 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ:
Πολιτιστικό Κέντρο «ΠΑΝΘΕΟΝ» του Δήμου Ηγουμενίτσας