ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΟ ΚΟΛΕΓΙΟ ''ΔΕΛΑΣΑΛ'' ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ''ΑΤΑΞΙΕΣ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ''

Τετάρτη 2 Απριλίου και ώρα 18:00 μ.μ.|Βιβλιοπωλείο Ιανός, Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους 7)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Η Δ´ τάξη του Ελληνογαλλικού Κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ", γιορτάζοντας την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, την Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Παναγιωτάκη, «Αταξίες στην τάξη», εκδόσεις "Κέδρος", που θα πραγματοποιηθεί στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ.


Ο συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο του και, στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί βιωματική δράση από τους μαθητές του Κολεγίου. Οι μαθητές εμπνεύστηκαν από τους ήρωες του έργου και το απέδωσαν με έξυπνες ατάκες και ιδιαίτερα σκίτσα, τα οποία θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στον εσωτερικό χώρο του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ, ενώ στον εξωτερικό χώρο, θα σας περιμένει η μελισσούλα "Bee Bot" από το Νηπιαγωγείο του Κολεγίου "ΔΕΛΑΣΑΛ", με πλούσια διαδραστικά παιχνίδια. Το "Bee Bot" είναι ένα προγραμματιζόμενο ρομπότ δαπέδου, ειδικά κατασκευασμένο για μαθητές προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας, καθώς αποτελεί ένα φιλικό, οικείο, εύχρηστο και ελκυστικό, για τα παιδιά, εργαλείο μάθησης. Η λειτουργία του βασίζεται στις αρχές προγραμματισμού της γλώσσας LOGO, η οποία θεωρείται η καταλληλότερη γλώσσα προγραμματισμού για εκπαιδευτικούς σκοπούς.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!
Ώρα προσέλευσης: 18:00΄