ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

ΕΣΠΕΡΙΔΑ: "ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ & ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ"

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Παρασκευή 23 Μαΐου 2014/Ώρα:18.00
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Η  Σχολή Πληροφορικής του Mediterranean College διοργανώνει εσπερίδα για τις Τηλεπικοινωνίε στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 14
Η εσπερίδα περιλαμβάνει δύο θεματικές ενότητες:

Η πρώτη ενότητα έχει θέμα «Οι Νέες Εξελίξεις στις Τηλεπικοινωνίες και στην Ασφάλεια», με ομιλητές τον κ. Π. Γαλιώτο, Επικεφαλής Σχολής Πληροφορικής Mediterranean College, την κα Κ. Δέλλα, Νομικό Σύμβουλο και τον κ. Νίκο Τσάμη, Managing Director του Eventora.
Η δεύτερη ενότητα έχει θέμα «Youth marketing: Πώς προσεγγίζουμε τους νέους στις τηλεπικοινωνίες, το case του CU», με ομιλητές τον κ.  Α. Καρύδη, Senior Product Manager Vodafone Ελλάδας και τον κ. Κ. Μουμούρη, Senior Manager Prepaid Vodafone Ελλάδας.
Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα πρέπει να έχουν προμηθευτεί προηγουμένως το V.I.P. PASS, με το οποίο αποκτούν δωρεάν είσοδο για όλα τα σεμινάρια και τις εκδηλώσεις του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2014».

V.I.P. PASS

 Η παραλαβή του V.I.P. PASS, γίνεται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου.


Πληροφορίες - Δηλώσεις Συμμετοχής:
 Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής τηλεφωνικά, επικοινωνήστε απευθείας με τη Γραμματεία του Mediterranean College στο 210 8899600, Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, Αθήνα, (Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00 -21:00 και Σάββατο 10:00 -14:00)
  Lecture Hall του Κολλεγίου
Πελλήνης 8 & Πατησίων 107, Αθήνα