ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΗΣ

Τρίτη 22 Απριλίου 2014/Ώρα:11.00
  Ο ΑΡΧΕΛΩΝ-Σύλλογος για την Προστασία της Θαλάσσιας Χελώνας προσκαλεί μεγάλους και μικρούς στο Κέντρο Διάσωσης Θαλασσίων Χελωνών, στην 3η μαρίνα της Γλυφάδας για να συμμετέχουν στη δραστηριότητα «νοικοκυρέματος» που οργανώνει για όλες τις ηλικίες (από 8 ετών και πάνω).
Εκτός από την προσφορά της εργασίας θα παιχτούν επιδαπέδια οικολογικά παιχνίδια, θα γίνουν προβολές, και επίσκεψη στους χώρους περίθαλψης των τραυματισμένων χελωνών περιμένουν τους επισκέπτες μας. Το μεσημέρι θα φάμε όλοι μαζί το φαγητό που θα φέρουμε μαζί μας!!

Η Ημέρα της Γης καθιερώθηκε πριν 44 χρόνια και αποτελεί ορόσημο σκέψης και δράσης. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε σε όλους πόσο σημαντικό είναι να προστατεύουμε το περιβάλλον μας και όλα τα είδη με τα οποία συμβιώνουμε επάνω στον Πλανήτη μας.

Ο ΑΡΧΕΛΩΝ συμμετέχοντας για πολλοστή φορά σ’ αυτές τις εκδηλώσεις θα υποδέχεται ελεύθερα όλους τους φίλους της φύσης από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Το Κέντρο Διάσωσης βρίσκεται επάνω στην 3η μαρίνα της Γλυφάδας, στην στάση ΤΡΑΜ «Παλαιό Δημαρχείο». 
Για πληροφορίες επικοινωνείτε μα τα τηλέφωνα:
210 8982600 και 210 5231342.