ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δευτέρα 28 Απριλίου και ώρα 15:00 μ.μ.|Ξενοδοχείο Μ. Βρετανία

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ|ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ-ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 


Το ΕλλΚΔΔ, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος EIRENE, διοργανώνει στις 28 Απριλίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρες 15-00-21.00 μεγάλη εκδήλωση με θέμα:


"Η χρησιμότητα της διαμεσολάβησης σήμερα" 

στο Ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία (Πλατεία Συντάγματος). Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας & Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Νικόλαος Κανελλόπουλος, ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της ΕΕ στην Ελλάδας κ. Παναγιώτης Καρβούνης και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ. Βασίλης Αλεξανδρής. Οι ομιλητές θα καλύψουν διαφορετικές πτυχές της διαμεσολάβησης, όπως το θεσμικό πλαίσιο της διαμεσολάβησης στη χώρα σήμερα, τη διαμεσολάβηση στις επιχειρήσεις, τις ειδικές πτυχές της αλλά και τη χρησιμότητά της στην κοινωνία εν γένει. Οι ομιλίες θα συνοδεύονται από στρογγυλές τράπεζες στις οποίες συμμετέχουν έμπειροι επαγγελματίες του χώρου. Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης είναι η Νομική Βιβλιοθήκη.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη. Λόγω περιορισμένων θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Στα συνημμένα αρχεία βρείτε το πρόγραμμα της ημερίδας καθώς και τη δήλωση συμμετοχής. Αφού συμπληρώσετε τη δήλωση, την αποστέλλετε ηλεκτρονικά στο elmysiri@sae-epe.gr ή στο info@hellenic-mediation.gr.

Την ίδια ημέρα, στον Σταθμό του Μετρό "Σύνταγμα" (έξοδος επί της πλατείας), διοργανώνεται εκστρατεία προβολής και διάδοσης του θεσμού της διαμεσολάβησης. Το κοινό έχει την ευκαιρία -για πρώτη φορά- να ενημερωθεί απευθείας για τη χρησιμότητα του θεσμού μέσα από τη διανομή ενημερωτικού υλικού αλλά και την προβολή σχετικού οπτικού υλικού σε ειδικά τοποθετημένες οθόνες. Θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση.