ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

7ος ΔΙΕΘΝΗΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ: ENNOVATION 2014



Το Ennovation 2014 είναι ο 7ος Διεθνής Φοιτητικός Διαγωνισμός στην Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα, Καινοτομία και το Ηλεκτρονικό Επιχειρείν.


H υποβολή ιδεών είναι μέχρι τις 10 Μαΐου 2014 και δεν απαιτεί πλήρες επιχειρηματικό σχέδιο παρά μόνο μία αρχική περιγραφή μερικών σελίδων. 


  • Για τις προτάσεις που θα διακριθούν προβλέπονται αξιόλογα χρηματικά έπαθλα, υποτροφίες αλλά και δυνατότητες χρηματοδότησης.

  • Η συμμετοχή είναι ανοιχτή και δωρεάν και μπορούν να συμμετέχουν Φοιτητές Πανεπιστημίων (προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί, από όλα τα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας και του εξωτερικού, από όλους τους κλάδους σπουδών) σε ομάδες από 2 έως 5 άτομα.

  • Μπορείτε να υποβάλλετε τώρα την ιδέα σας και αν προκριθείτε στην επόμενη φάση θα υπάρξει βοήθεια για την κατάρτιση του επιχειρηματικού σχεδίου

  • Μπορείτε να υποβάλλλετε περισσότερες από μια προτάσεις.



Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού http://www.ennovation.gr/Για βοήθεια για τη συγγραφή της πρότασης μπορείτε να βρείτε στο σύνδεσμο ή στη Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος που προσφέρει σεμινάρια και κατ' ιδίαν υποστήριξη στις ομάδες από τη Β. Ελλάδα καθ'όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.