ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕΩΝ ΓΡΑΦΙΣΤΩΝ: "TOOLKIT STARTUP" ΜΕ ΟΜΙΛΙΕΣ,EKΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ WORKSHOPS, ΣTH ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
3-13 Απριλίου 2014 
Σκοπός είναι η μετάδοση γνώσεων και τεχνικής κατάρτισης πάνω στην οπτική επικοινωνία και τη γραφιστική. Απευθύνεται σε σπουδαστές και αποφοίτους τμημάτων γραφιστικής δημόσιων και ιδιωτικών σχολών, αλλά και σε επαγγελματίες του χώρου της οπτικής επικοινωνίας σε οποιοδήποτε επίπεδο εμπειρίας που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.
Η συνάντηση περιλαμβάνει μια σειρά ομιλιών από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου, εστιασμένες σε τεχνικές και εφαρμοσμένες γνώσεις. Παράλληλα, θα διεξαχθούν workshops με στόχο την πρακτική κατάρτιση των συμμετεχόντων πάνω σε επιλεγμένα θέματα.
Επίσης, θα φιλοξενηθούν εικαστικές εκθέσεις σημαντικών φορέων του εξωτερικού. Το διάστημα πριν την υλοποίηση της συνάντησης με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Αδέσποτων Ζώων, στις 4 Απριλίου, με τη συνεργασία του Οργανισμού «Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014» θα διεξαχθεί ανοιχτός διαγωνισμός σχεδιασμού αφίσας για σπουδαστές γραφιστικής με θέμα «Τα Αδέσποτα Ζώα» και οι 50 αξιολογότερες συμμετοχές θα παρουσιαστούν σε έκθεση κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

Τόσο ο διαγωνισμός όσο και η συνάντηση είναι υπό την αιγίδα της Ένωσης Γραφιστών Ελλάδας, στα πλαίσια του Made in Thessaloniki #3, μιας πρωτοβουλίας του free press Parallaxi και της δράσης «Η Θεσσαλονίκη Αλλιώς».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις σε επιλεγμένους εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς χώρους της Θεσσαλονίκης. Οι εκθέσεις θα εγκαινιαστούν το ίδιο διάστημα και θα διαρκέσουν δύο εβδομάδες. 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

TOOLKIT STARTUP