ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: "ΜΕΛΕΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN" ΣΤΙΣ ΣΤΕΓΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ "ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΟΡΗ"

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 
Σάββατο 05 Απριλίου 201/Ώρα:10:00π.μ
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ 


Στις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «Μαρία Κόκκορη» θα διεξαχθεί ημερίδα διατροφής με θέμα «Μελέτη παρέμβασης για παιδιά με Σύνδρομο Down», όπου θα συζητηθεί το κομμάτι της άσκησης που πρέπει να κάνει ένα παιδί με Σύνδρομο Down με ασφάλεια, καθώς και οι διατροφικές ελλείψεις που παρουσιάζουν λόγω της κλινικής τους κατάστασης.

 Είναι γνωστό ότι το παιδιά αυτά παρουσιάζουν προβλήματα υγείας που σχετίζονται με τη διατροφή τους. Μερικά από αυτά είναι η παχυσαρκία, ο διαβήτης, τα καρδιαγγειακά, η κοιλιοκάκη κ.α.Η μελέτη έχει σχεδιαστεί στο Salzburg της Αυστρίας από ομάδα επιστημόνων Υγείας και εισηγήτρια θα είναι η Καλούδη Ειρήνη Μαρία, Αθλητική Διαιτολόγος MSc .
 
 Στη συνέχεια θα γίνει προβολή του ντοκιμαντέρ «Food matters», το οποίο θα μας διδάξει πως πρέπει να τρέφεται ένα παιδί με Σ. Ν. αλλά και ΕΜΕΙΣ, προκειμένου να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας.  ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΣΤΟ ΤΗΛ:210-9641782 
ΚΑΙ ΣΤΟ info@kokkori.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
www.kokkori.gr