ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ,ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ & ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ο αριθμός των εκπαιδευομένων, που μπορούν να ενταχθούν σε ένα τμήμα μάθησης εξαρτάται από τον τύπο του προγράμματος και το χώρο υλοποίησης. Σε περίπτωση που κάποιο τμήμα παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση, θα τηρείται σειρά προτεραιότητας ενώ θα καταβάλλεται προσπάθεια για δημιουργία και άλλου παράλληλου τμήματος.
Εάν κάποιος κάνει ταυτόχρονα αίτηση σε δύο τμήματα, θα θεωρείται ως έγκυρη η τελευταια χρονικά αίτηση. Ενας καταρτιζόμενος που παρακολουθεί ήδη ένα πρόγραμμα κατάρτισης θα μπορεί να συμμετάσχει και σε δεύτερο πρόγραμμα που υλοποιείται την ίδια περίοδο ΜΟΝΟ εάν αυτό ξεκινά και υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις. Οποιος έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα κατάρτισης και έχει διακόψει την παρακολούθησή του, καλύπτοντας μια θέση καταρτιζόμενου που θα μπορούσε να την πάρει κάποιος άλλος, θα βρίσκεται αυτομάτως σε β προτεραιότητα για να ενταχθεί σε νέα προγράμματα που θα ξεκινούν την ίδια περίοδο.
Αιτήσεις συμμετοχής στα προγράμματα υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά το πολύ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ πριν την έναρξη των προγραμμάτων ή σε σημεία που θα ανακοινώνονται ανά πρόγραμμα κατάρτισης (π.χ ΚΕΠ νησιών, επιμελητήρια, σύλλογοι κ.α.)
 
Η αίτηση συμμετοχής δεν σημαίνει ότι αυτόματα εχετε επιλεγεί σε ένα πρόγραμμα.
 Αφού συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός αιτήσεων θα γίνεται επιλογή και θα ενημερώνονται οι καταρτιζόμενοι με μήνυμα SMS στο κινητό τους (γι αυτό είναι υποχρεωτική η αναγραφή κινητού τηλεφώνου στην αίτηση συμμετοχής). 





ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ