ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
1-15 Απριλίου 2014
Για πρωτοετείς φοιτητές από όλη την Ελλάδα, που σπουδάζουν μακριά από το σπίτι τους, ώστε να ταξιδεύουν δωρεάν στον τόπο σπουδών τους.
Με το Πρόγραμμα Στήριξης Φοιτητών "Κοντά στους νέους" προσφέρονται για την φετινή χρονιά 2013 - 2014, σε 250 φοιτητές 8 δωρεάν εισιτήρια κάθε χρόνο και για όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.


  • 100 πρωτοετείς φοιτητές των ελληνικών ΑΕΙ από τα νησιά των άγονων γραμμών:Αστυπάλαια, Ζάκυνθος, Λέρος, Μήλος, Νάξος, Πάρος, Σύρος,Κάλυμνος, Κύθηρα, Ικαρία, Σκιάθος, Κάρπαθος, Κάσος, Σκύρος, Καστελόριζο
  • 150 πρωτοετείς φοιτητές των ελληνικών ΑΕΙ από την υπόλοιπη Ελλάδα


Το πρόγραμμα ξεκινά τη φετινή πανεπιστημιακή χρονιά – 2013/2014 θα συνεχιστεί και την επόμενη (2014/2015) και συνολικά θα προσφέρει σε 500 φοιτητές περισσότερα από 18.000 εισιτήρια στο δίκτυο της Aegean και της Olympic Air. 


Η επιλογή των φοιτητών θα βασιστεί τόσο στην επιτυχή εισαγωγή σε ΑΕΙ, όσο και σε συγκεκριμένα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, ώστε να επωφεληθούν οι νέοι που το έχουν περισσότερο ανάγκη.  


Αν είσαι κι εσύ πρωτοετής φοιτητής, δήλωσε συμμετοχή από την 1η έως 15 Απριλίου.
 Η ανακοίνωση των δικαιούχων θα γίνει στις 2 Μαΐου.


Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή βοήθεια σχετικά με το Πρόγραμμα «κοντά στους νέους» ή με τη διαδικασία συμπλήρωσης της αίτησης μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο email: kontastousneous@aegeanair.com.