ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ: "ΤΑ ΠΑΙΔΊΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΑΙΖΕΙ", ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014
Ώρα:11.30 & 20.00
 Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας αφιερώνει στα παιδιά την Παγκόσμια Ημέρα του Θεάτρου με την παράσταση «Τα παιδία τραγούδι παίζει»

Στην παράσταση, την οποία θα παρουσιάσει ο Πέτρος Γάλλιας, θα ακουστεί σε πρώτη εκτέλεση κύκλος παιδικών τραγουδιών σε στίχους και μουσική Περικλή Παπαδόπουλου. Συμμετέχουν η σοπράνο Ρόζα Πουλημένου και ο βαρύτονος Πέτρος Καρύδης, όπως επίσης οι χορωδίες “Female Echo’s” υπό τη διεύθυνση της Έλλης Καρύδη, το Τμήμα προετοιμασίας Β΄ και το Ανδρικό Τμήμα Νεανικής Χορωδίας της Παιδικής Χορωδίας Κέρκυρας υπό τη διεύθυνση της Χριστίνας Καλλιαρίδου, η Παιδική Χορωδία του Ωδείου Κέρκυρας “Voci Innocenti” υπό τη διεύθυνση της Πέλης Κοντογούρη, οι χορωδίες και οι εκπαιδευτικοί Μουσικοί των Δημοτικών Σχολείων Παλιάς Πόλης, Ποταμού, 4ου Αθηναγόρειου, 6ου, 7ου, 14ου, ΙΣΜΟΧ Κέρκυρας και του 2ου και 6ου Γυμνασίου Κέρκυρας, ο 2ος Παιδικός σταθμός και το 6ο Νηπιαγωγείο Κέρκυρας. 

Επίσης συμμετέχουν τα Παιδικά Τμήματα των Θεατρικών Εργαστηρίων του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. με θεατρικά δρώμενα τα οποία επιμελήθηκαν οι καθηγήτριες: Μαριάννα Μανέτα, Αλεξάνδρα Παγιατάκη, Χρύσα Πάντσιου και Αναστασία Τζιλιάνου.

Στη παράσταση παίζουν οι μουσικοί: Δημήτρης Μάνδυλας, Σπύρος Χότζας, Γιώργος Ρέγγης, Σπύρος Ρουβάς, Γιάννης Κουτάγιαρ, Σπύρος Τζαφέστας, Θάνος Σαλαμπάσης, Νικόλας Παπαδόπουλος και Περικλής Παπαδόπουλος.

Τον σχεδιασμό των εικαστικών έργων έκανε η Άσπα Μικάλεφ.


 Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας