ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΤΟ ΝΕΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣΤετάρτη 2 Απριλίου 2014 και ώρα 20:30 μ.μ.|Imperial Palace Hotel


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ|ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ


Ο όμιλος Νεανικής Επιχειρηματικότητας ΝΕ έχει την χαρά να σας προσκαλεί μετά από δική σας απαίτηση σε μια σημαντική και συνάμα πολύ ουσιαστική εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον κ. Δόβελο Γιάννη Φοροτεχνικό - Λογιστή Α τάξης Σύμβουλο Επιχειρήσεων και Πρόεδρο Ε.Φ.Ε.Ε.Θ με Θέμα:


"Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο και όλα τα μέτρα που προβλέπονται για τις επιχειρήσεις και τους νέους επιχειρηματίες!"Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014, a.d. Imperial Palace Hotel, Θεσσαλονίκη.


Ελάτε να αναλύσουμε μαζί το φλέγον και ακανθώδες αυτό θέμα που μας απασχολεί όλους και να ξεδιαλύνουμε το ομιχλώδες τοπίο!


Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει ένας κύκλος από σειρά ερωτήσεων και αποριών όλων των παρευρισκομένων για ότι θέμα τους απασχολεί γύρω από την φορολογία της επιχείρησης τους και τα φορολογικά μέτρα οπότε ελάτε προετοιμασμένοι να ρωτήσετε!

Παρακαλούμε για την ομαλότερη διεξαγωγή της εκδήλωσης να δηλώσετε συμμετοχή το συντομότερο δυνατόν όπου αποστέλλετε ονοματεπώνυμο ,κινητό τηλέφωνο και email στo mail: stavropoulos_xristos@hotmail.gr ή στο fax 2310543239 


ΕΦΕΕΘ: http://www.efeeth.gr/


Νεανική Επιχειρηματικότητα: www.neaep.gr


Χορηγός Επικοινωνίας: ERGONblog - www.ergonblog.gr