ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

5ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Τρίτη 01 Απριλίου 2014/Ώρα:
ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
Η Ελληνική Ένωση Οικονομικής Ανάλυσης του Δικαίου και το Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας & Θεωρίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνουν το Πέμπτο Ετήσιο Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης του Δικαίου (workshop) για Νέες και Νέους Ερευνητές

Η ημερίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Δρ. Δημήτρη Καραντώνη, ενός νέου και πολλά υποσχόμενου επιστήμονα στο χώρο των οικονομικών των θεσμών που χάθηκε αναπάντεχα πριν τρία χρόνια.
Ο σκοπός του εργαστηρίου είναι να δώσει την ευκαιρία σε όσες/ους εργάζονται στο χώρο να παρουσιάσουν τη δουλειά τους (το διδακτορικό που γράφουν ή πρόσφατα ολοκλήρωσαν, τη μεταπτυχιακή διπλωματική τους εργασία, ένα επιστημονικό άρθρο που έχουν ολοκληρώσει) σε νέους και μεγαλύτερους συναδέλφους τους. Η ημερίδα θα αποτελέσει ευκαιρία για χαρτογράφηση του χώρου αλλά και για δημιουργία των απαραίτητων επαφών, δικτύωσης, δημιουργίας ερευνητικών ομάδων στο χώρο κλπ.
Στην καλύτερη εργασία από αυτές που θα παρουσιασθούν στο συνέδριο θα απονεμηθεί το βραβείο στη Μνήμη του Δημήτρη Καραντώνη, ύψους €1.000.





ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Στη γραμματεία της ημερίδας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: lawecon@phs.uoa.gr



Κεντρικό Κτίριο Πανεπιστημίου Αθηνών
Αμφιθέατρο Δρακοπούλου
 Πανεπιστημίου 30