ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

3η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΒΟΛΤΑ Ν.ΙΩΝΙΑΣ

Κυριακή 30 Μάρτιου 2014/Ώρα:09.00

Η εκκίνηση θα γίνει από το Βαγόνι των Προσκόπων Περισσού (Λ. Ηρακλείου 190) και ο τερματισμός θα είναι στην Πλατεία Σημηριώτη (Λ. Ηρακλείου) Η διαδρομή θα καλύψει περίπου 8km και θα είναι σε κεντρικούς δρόμους της Νέας Ιωνίας.
Όλη η διαδρομή θα επιτηρείται από την Τροχαία, Δημοτικά οχήματα καθώς και από Εθελοντές, ενώ στην αρχή και στο τέλος του group των ποδηλατών θα υπάρχει όχημα της διοργάνωσης. 

Στο τέλος της διαδρομής θα υπάρχει κλήρωση δώρων για τους συμμετέχοντες της 3ης Ποδηλατικής Βόλτας Ν. Ιωνίας. 

 Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν με αποστολή της φόρμας συμμετοχής στα e-mail 4perissou@sep.org.gr ή aodni@otenet.gr είτε παραδίδοντας την δήλωση συμμετοχής: στη γραμματεία του ΟΠΑΝ (Λ.Ηρακλειου 268, 1ος όροφος καθημερινά 2102759768, 2102777721) ή στο Βαγόνι Προσκόπων Περισσού (Λ.Ηρακλείου 190, 6945290509, 6977277365-στο γραμματοκιβώτιο) είτε συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά τα στοιχεία σας στο σχετικό link που υπάρχει στην διεύθυνση: www.4perissou.gr

 

Όροι Συμμετοχής
1. Δικαίωμα συμμετοχής έχει οποιοσδήποτε είναι 7ετών και άνω και έχει δηλώσει συμμετοχή. Για τους ανήλικους την δήλωση συμμετοχής υπογράφει υποχρεωτικά ο κηδεμόνας.
2. Οι ανήλικοι προτείνεται να συνοδεύονται από τον κηδεμόνα τους, ειδάλλως οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ατυχήματα που δεν οφείλονται σε πλημμελή μέτρα ασφαλείας της δραστηριότητας.
3. Συνυπάρχουμε αρμονικά στο δρόμο ακολουθώντας τις οδηγίες των διοργανωτών και τον ΚΟΚ. Ακολουθούμε τον οδηγό της βόλτας, δεν τον προσπερνάμε και συντονιζόμαστε στον ρυθμό που μας δίνει ώστε να κινούμαστε ομαδικά.
4. Ο κάθε ποδηλάτης γνωρίζει τις απαιτήσεις της όποιας επικινδυνότητας που μπορεί να προκύψει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του αλλά αποδεχόμενος τους κινδύνους που ενέχει η 3η Ποδηλατική Βόλτα Ν.Ιωνίας καθώς και την ευθύνη για την ασφάλειά του και παραιτείται από κάθε απαίτηση κατά των διοργανωτών.
5. Απαραίτητα ο κάθε ποδηλάτης πρέπει να φοράει κράνος, αλλιώς οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να αποκλείσουν την συμμετοχή του.
6. Η συμμετοχή του κάθε ποδηλάτη στην βόλτα σημαίνει ταυτόχρονα και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων και προϋποθέσεων συμμετοχής σε αυτήν.