ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

1o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Τ.Ε.Ι. ΠΕΙΡΑΙΑ

28-29 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:00 π.μ.|Συνεδριακό Κέντρο Τ.Ε.Ι. Πειραιά

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Με πρωτοβουλία των φοιτητών του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πειραιά διοργανώνεται το “1ο Φεστιβάλ Καινοτομίας Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Πειραιά” στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου του Τ.Ε.Ι. Πειραιά.Το “Φεστιβάλ Καινοτομίας Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Πειραιά” θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις εργασιών σπουδαστών όλων των Τμημάτων του Ιδρύματος που εισάγουν καινοτομίες και προάγουν την Τεχνολογία. Παράλληλα θα υπάρχουν διαμορφωμένοι χώροι, για κάθε τμήμα, όπου θα εκτίθενται οι εργασίες, δίνοντας την δυνατότητα στο κοινό να τις δουν από κοντά αλλά και να συνομιλήσουν με τους δημιουργούς αυτών. Επίσης θα υπάρχουν παρουσιάσεις των τμημάτων του Ιδρύματος μας, με στόχο την ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για τις προοπτικές που δίνουν τα προγράμματα σπουδών που διεξάγονται στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά.


Στόχος της εκδήλωσης, είναι να προβάλλει και να προωθήσει τις δραστηριότητες των Φοιτητών του Τ.Ε.Ι. Πειραιά μέσω των επιστημονικών εργασιών και ερευνητικών δραστηριοτήτων που εκπονούνται, συμβάλλοντας κατά αυτόν τον τρόπο στην προβολή του Ιδρύματός μας στο ευρύ κοινό και συνάμα να δημιουργήσει προοπτικές προώθησης της επαγγελματικής αποκατάστασης τους.
Όσοι φοιτητές και απόφοιτοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, με σκοπό να παρουσιάσουν τις εργασίες τους, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα.
Σε περίπτωση που επιθυμείτε να βοηθήσετε στην διοργάνωση και στην διεξαγωγή του Φεστιβάλ, παρακαλείστε να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα.
Δείτε τους Όρους & Κανονισμούς του Φεστιβάλ
Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε μαζί μας !

Για να δηλώσετε συμμετοχή ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο http://fkf.teipir.gr/?page_id=90.