ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ FRANCHISE OMIΛΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ-ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ&ΜΑΡΤΙΟΣ 2014



Τα Φροντιστήρια Πουκαμισάς, ο μεγαλύτερος φροντιστηριακός όμιλος στην Ελλάδα, με 34 εκπαιδευτήρια, ανακοινώνουν το πρόγραμμα των ενημερωτικών ημερίδων franchise που διοργανώνουν για τους μήνες Φεβρουάριο και Μάρτιο 2014.

Στις ενημερωτικές ημερίδες θα παρουσιαστεί αναλυτικά η εκπαιδευτική και επιχειρηματική πρόταση του Ομίλου μας. Η πρόσκλησή μας απευθύνεται σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης σε όλη την Ελλάδα, τα οποία θα ενδιαφέρονταν να ενταχθούν στον Όμιλο Πουκαμισά, καθώς και σε καθηγητές όλων των ειδικοτήτων, αλλά και σε άλλους ενδιαφερόμενους, που θα επιθυμούσαν να λειτουργήσουν το δικό τους Φροντιστήριο Πουκαμισάς.
Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:
  • Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, ώρα έναρξης 14:00
Ενημερωτική ημερίδα Αχαΐας, στο ξενοδοχείο Byzantino Hotel στην Πάτρα, Ρήγα Φεραίου 106.

  • Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014, ώρα έναρξης 12:00
Ενημερωτική ημερίδα Ηπείρου, στο ξενοδοχείο Hotel Du Lac στα Ιωάννινα, Ακτή Μιαούλη και Ίκκου.
  • Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, ώρα έναρξης 12:00
Ενημερωτική ημερίδα Αττικής, στα γραφεία της Κεντρικής Διοίκησης του Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς στον Πειραιά, Σωτήρος και Αλκιβιάδου 132, 5ος όροφος.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 210 4112507 ή να αποστείλουν βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση development2@poukamisas.gr.
Διευκρίνιση: Η παρούσα ανακοίνωση αφορά αποκλειστικά στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή στις ενημερωτικές μας ημερίδες με θέμα τη συνεργασία μέσω δικαιόχρησης. Πρόκειται για μία εκπαιδευτική και επιχειρηματική πρόταση και δεν σχετίζεται με εύρεση θέσης εργασίας.