ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ


Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας ανακοινώνει  την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, ενός (1) ατόμου για την υλοποίηση του προγράμματος «Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων - Κοινωνικές Δομές Άμεσης Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Γαλατσίου» στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013. 
Στο πλαίσιο του προγράμματος θα απασχοληθεί ανά δομή, τόπο υλοποίησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης ο κάτωθι αριθμός ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β): 

(1) Π.Ε. Φαρμακοποιός

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία του δικαιούχου Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων – Προαγωγή Πόλεων στη διεύθυνση: ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ 9, Τ.Κ.15124, 
ΜΑΡΟΥΣΙ τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-8067888, 213-2038335, 213-2031930-9. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγιση του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου. 

Κάθε υποψήφιος δύναται να σημειώσει στην αίτησή του έναν ή περισσότερους κωδικούς θέσεων για μία ή περισσότερες ειδικότητες της ίδιας ή διαφορετικής κατηγορίας προσωπικού (ΠΕ , ΤΕ, ΔΕ ή ΥΕ ), εφόσον διαθέτει τα απαιτούμενα από την ανακοίνωση προσόντα. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δεκαπέντε (15) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στα γραφεία του Δικαιούχου, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. 

Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων: 
α)στα γραφεία του Δικαιούχου στην ανωτέρω διεύθυνση 
β)στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου : www.eddyppy.gr 
γ)στην ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr
δ)στην ιστοσελίδα του Δήμου Γαλατσίου (www.galatsi.gov.gr