ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΛΕΞΗ "ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ", ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πέμπτη 06 Φεβρουαρίου 2014/Ώρα:15.00
Ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, την διοργανώνει διάλεξη με θέμα «Από την αρχιτεκτονική του χώρου, στην αρχιτεκτονική του χρόνου», στην Αίθουσα διαλέξεων του Mediterranean College Θεσσαλονίκης, Εγνατία 2-4, στον 4ο όροφο. Εισηγητής της διάλεξης θα είναι ο κ. Ριζόπουλος Αλέξανδρος, Αρχιτέκτονας.


Η διάλεξη, θα επικεντρωθεί στο έργο του Peter Eisenman, το οποίο αποτελεί Memorial, για τα θύματα του ολοκαυτώματος του Βερολίνου. Συγκεχυμένα και άτακτα, αλλά πολύ συγκεκριμένα και έρρυθμα, 2711 φαινομενικά ακατέργαστοι μπετονένιοι όγκοι συμπαρατίθενται και οργανώνονται σε έναν ιδιότυπο και ιδιόρρυθμο σχεδιασμό που πραγματοποίησε ο Eisenman. Με αυτή του τη χειρονομία ο Eisenman επιδιώκει να καταστήσει ενεργό το παρελθόν του ολοκαυτώματος.

Η διάλεξη απευθύνεται σε επαγγελματίες του χώρου της αρχιτεκτονικής, μηχανικούς, φοιτητές και απόφοιτους ΙΕΚ / ΤΕΙ / Κολεγίων / Πολυτεχνικών σχολών και σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να ενημερωθεί ή έχει σαν αντικείμενο τις Εφαρμοσμένες Τέχνες. 



 Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή 
Αίθουσα διαλέξεων του Mediterranean College Θεσσαλονίκης
Εγνατία 2-4, 4ος όροφος