ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ Ά ΒΟΗΘΕΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΣTO ΗΡAKΛEIO KΡHTHΣ

Η Ναυαγοσωστική Σχολή Κρήτης όπως κάθε χρονιά, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και έργου της, θα οργανώσει και για το 2014 εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ά Βοηθειών δωρεάν για κάθε ενδιαφερόμενο. Η Εκπαίδευση γίνεται σύμφωνα με τις Διεθνείς Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές και εξελίξεις, καθώς η Σχολή μας είναι Πιστοποιημένη και Αναγνωρισμένη με Επίσημη Αδειοδότηση από το Ελληνικό Κράτος και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Στα σεμινάρια θα γίνεται εκπαίδευση σε Πλήρεις Πρώτες Βοήθειες, Βασική Υποστήριξη Ζωής ΚΑΡ.Π.Α, Παιδιατρικές Πρώτες Βοήθειες, Επείγουσες Πρώτες βοήθειες, Επείγοντα Περιστατικά στην Εργασία. Επίσης θα παρέχεται η δυνατότητα εκπαίδευσης και σε πιο εξειδικευμένα θέματα όπως Απινίδωση και διάσωση στο υγρό στοιχείο.
Τα σεμινάρια αρχίζουν αρχές Φεβρουαρίου, θα γίνονται 2-3 φορές κάθε μήνα, θα υπάρχει ευελιξία στις ώρες παρακολούθησης (πρωί – μεσημέρι - απόγευμα), και θα παρέχεται πλήρες εκπαιδευτικό υλικό. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στείλουν e-mail στο info@lifeguards-crete.gr με την ένδειξη «ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ Ά ΒΟΗΘΕΙΕΣ» με το όνομα σας, επίθετο, ηλικία, τηλέφωνο και διεύθυνση. Επίσης μπορείτε να τηλεφωνείτε για συμμετοχές και στο τηλ. της Σχολής 2810 528818.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας καθώς, όπως κάθε χρονιά, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο. Στο τέλος των σεμιναρίων παρέχεται δωρεάν και αναγνωρισμένο Πιστοποιητικό σε κάθε συμμετέχοντα.

ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΡΗΤΗΣ
Διεύθυνση Μάχης Κρήτης 77, ΤΚ 71303
Τηλέφωνο 281 052 8818
Διεύθυνση email: info@lifeguards-crete.gr
Ιστότοπος: www.lifeguards-crete.gr
Facebook