ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΨΗΦΙΑΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: "ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ" ΣΤΟ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 
Με δελτία προτεραιότητας.Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 17.30 
Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014
Τρεις παραστάσεις/Ώρες:18.00,19.30 & 20.30
Πρόκειται για μια εντυπωσιακή παράσταση που αντιμετωπίζει με επιστημονική ακρίβεια και σαφήνεια όλα τα πολύπλοκα και καυτά θέματα σχετικά με την αλόγιστη παρέμβαση του ανθρώπου στο περιβάλλον, η οποία έχει κυριολεκτικά «βραχυκυκλώσει» τις φυσικές διαδικασίες ανακύκλησης.
Η σημασία και η αναγκαιότητα της παρουσίασης αυτής είναι ευνόητη για την επιβίωση του ανθρώπου, και των άλλων ειδών ζωής, στον γαλαζοπράσινο πλανήτη μας. Γιατί σύμφωνα με τις τελευταίες επιστημονικές μελέτες η βλαπτική μας δράση συμβάλλει, μεταξύ των άλλων, στο «φαινόμενο του θερμοκηπίου» και στην κλιματολογική αλλαγή με τυφώνες, καταιγίδες, ξηρασίες και άλλες φυσικές καταστροφές, που συνδέονται άμεσα με τις αλλαγές στο κλίμα της Γης.
Κι όλα αυτά παρουσιάζονται στον εντυπωσιακό, τεράστιο θόλο του πλανηταρίου με μια εικόνα που εντυπωσιάζει και μετατρέπει την παράσταση σε μια εικονική περιπέτεια που κόβει την ανάσα και μένει για αυτό αξέχαστη.
  Την ημέρα αυτή την παράσταση θα προλογίσει ο κύριος Βασίλης Κωστόπουλος, Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Βιώσιμης και Αειφόρου Ανάπτυξης (Ε.Κ.Β.Α.Α.).  


 ΙΔΡΥΜΑ ΕΥΓΕΝΙΔΟΥ
 Λ. Συγγρού 387