ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: 
28/01, 29/01, 30/01 
Περιορισμένες Θέσεις
 Η Υδρόγειος Πληροφορική Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και σε συνεργασία με το πρόγραμμα Ειδικές τιμές στους ανέργους” του ΟΑΕΔ, σας προσφέρει εντελώς δωρεάν τα μαθήματα για την απόκτηση αναγνωρισμένης πιστοποίησης πληροφορικής(αποδεκτή από ΑΣΕΠ, προκηρύξεις και διαγωνισμούς).

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ:

Δικαιούχοι είναι όλοι οι άνεργοι και οι φοιτητές που έχουν την ανάγκη να αποκτήσουν την αναγνωρισμένη πιστοποίηση πληροφορικής. Τα δίδακτρα παρακολούθησης των μαθημάτων για τους κατόχους κάρτας ανεργίας και τους φοιτητές είναι ΔΩΡΕΑΝ και επιβαρύνεστε μόνο τα παράβολα για τις εξετάσεις.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

Η παρακολούθηση όλων των μαθημάτων εάν έχετε κάποιες γνώσεις δεν είναι υποχρεωτική. Έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μόνο τα μαθήματα που έχετε ανάγκη. Τα μαθήματα μπορεί να διαρκέσουν, αναλόγως το επίπεδο σας από μία εβδομάδα έως και 3 μήνες από την ημερομηνία έναρξης.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Η συμμετοχή στις εξετάσεις για τουλάχιστον τρεις ενότητες(Word, Excel, Internet  κλπ.) είναι υποχρεωτική. Το πτυχίο εκδίδεται άμεσα. Τα παράβολα για τις εξετάσεις είναι: κάρτα δεξιοτήτων 70€, κάθε ενότητα εξέτασης 30€, έκδοση πιστοποιητικού 30€. Εγγυημένη Επιτυχία

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα μαθήματα γίνονται καθημερινά  Παπαναστασίου 150(Γήπεδο Άρη, Χαριλάου, Θεσσαλονίκη), σε ευέλικτο ωράριο από Δευτέρα – Παρασκευή(από πρωί έως βράδυ 10:00-22:00),.
Τις ώρες και μέρες παρακολούθησης τις καθορίζετε εσείς.