ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΑΛΛΕΡΓΙΕΣ-ΤΟ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΠΑΙΔΙ"

Η Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα Αθήνας σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αλλεργιολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας (ΕΕΑΚΑ) προχωρά για πρώτη φορά στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την συμμετοχή σε σεμινάριο με θέμα: Αλλεργίες - το Αλλεργικό Παιδί στο Σχολείο.

Το σεμινάριο, το οποίο θα είναι μονοήμερο και θα διεξαχθεί εντός του διαστήματος Φεβρουαρίου-Μαρτίου 2014 σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν έγκαιρα στην ιστοσελίδα μας http://notiostomeasathinas.blogspot.gr .
Θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν οι οξείες καταστάσεις που σχετίζονται με τις αλλεργικές παθήσεις, θα γίνει εκτενής αναφορά σε όλες τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις, και θα προταθούν πρακτικοί τρόποι αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών στο περιβάλλον του σχολείου.
Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα λάβουν πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το σεμινάριο είναι δωρεάν.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν μήνυμα στο notiostomeas@gmail.com και στο id.nta@patt.gov.gr, στο οποίο θα αναγράφουν ονοματεπώνυμο, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, διεύθυνση, επαγγελματική ιδιότητα, και ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο.

πηγή εδώ