ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: "ΕΡΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ"

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος "'Αλμα Ζωής" φροντίζει να ενημερώνει τα μέλη του, αλλά και κάθε γυναίκα με καρκίνο του μαστού για θέματα που την αφορούν μέσα από τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια που υλοποιεί με τίτλο «ΑποφασίΖΩ γιατί ΓνωρίΖΩ». Πρόκειται για σεμινάρια, στα οποία ειδικός επιστήμονας εμβαθύνει στο εκάστοτε θέμα. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, έτσι ώστε να διευκολύνεται η συζήτηση μεταξύ ειδικού και γυναικών.

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014, στις 10π.μ., στο ξενοδοχείο Electra (Ερμού 5, Πλατεία Συντάγματος), θα πραγματοποιηθεί το Σεμινάριο με τίτλο "Ερωτική και σεξουαλική ζωή μετά τον καρκίνο του μαστού" με τον κύριο Αθανάσιο Καρκανιά, Ψυχίατρο, Διευθυντή Ψυχιατρικής Κλινικής Νοσοκομείο Σωτηρία Αττικής.

Για να δηλώσετε την δωρεάν συμμετοχή σας, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα 210 8815444, 210 4180006 από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014.
- See more at: http://www.almazois.gr/gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=511&Itemid=60#sthash.bJKqvW6C.dpuf
AΠΑΤΕΙΤΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
 Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 
Ώρα:10.00
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος "'Αλμα Ζωής" φροντίζει να ενημερώνει τα μέλη του, αλλά και κάθε γυναίκα με καρκίνο του μαστού για θέματα που την αφορούν μέσα από τα Εκπαιδευτικά Σεμινάρια που υλοποιεί με τίτλο «ΑποφασίΖΩ γιατί ΓνωρίΖΩ».
Πρόκειται για σεμινάρια, στα οποία ειδικός επιστήμονας εμβαθύνει στο εκάστοτε θέμα. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, έτσι ώστε να διευκολύνεται η συζήτηση μεταξύ ειδικού και γυναικών.

Στο Σεμινάριο με τίτλο "Ερωτική και σεξουαλική ζωή μετά τον καρκίνο του μαστού" θα μιλήσει ο κ.Αθανάσιος Καρκανιάς, Ψυχίατρος, Διευθυντής Ψυχιατρικής Κλινικής Νοσοκομείο Σωτηρία Αττικής.

Για να δηλώσετε την δωρεάν συμμετοχή σας, μπορείτε να καλέσετε στα τηλέφωνα:
 210 8815444, 210 4180006
Από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014.


Ξενοδοχείο Electra 
Ερμού 5, Πλατεία Συντάγματος