ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΓΛΥΚΙΕΣ ΡΕΓΓΕΣ"

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
12 & 26 Ιανουαρίου/9 & 23 Φεβρουαρίου
Ώρα:21.00
Οι "Γλυκές Ρέγγες" είναι μια ομάδα ανθρώπων, που προσπαθούν, μεταξύ άλλων, να κάνουν τρόπο ζωής τον αυτοσχεδιασμό.  Με επίμονη εργασία, ανεξάντλητο ενθουσιασμό και αγάπη για το αυτοσχεδιαστικό θέατρο δημιούργησαν μια ομάδα, η οποία παρουσιάζει στο κοινό παιχνίδια, αυτόνομες σκηνές, αλλά και μικρές ιστορίες, όλα αυτοσχεδιασμένα την ώρα της παράστασης, πάνω στη σκηνή.

Το αυτοσχεδιαστικό θέατρο. Είναι η μορφή θεατρικής έκφρασης κατά την οποία οι ηθοποιοί είναι συγχρόνως σεναριογράφοι, σκηνοθέτες, σκηνογράφοι και πρωταγωνιστές της παράστασης. Είναι οι δημιουργοί μιας θεατρικής παράστασης που ετοιμάζεται και πραγματοποιείται την ώρα που παρουσιάζεται στο κοινό. Δεν υπάρχει καμία προσυνεννόηση. Όλα δημιουργούνται επάνω στη σκηνή με αφορμή τις προτάσεις του κοινού. Οι θεατές είναι αυτοί που δίνουν το θέμα και τις ιδέες που εμπνέουν τους ηθοποιούς να δημιουργήσουν την κάθε σκηνή που παρουσιάζεται.

Η ομάδα ‘’Γλυκές Ρέγγες’’ αποτελούνται από τους: Γ. Αγαλόπουλο, Ν. Αγγελοπούλου, Β. Αριανούτσου, Γ. Βομπίρη, Π. Δαμουλή, Λ. Σταματελάτου, Ι. Τροβά, Κλ. Χατζηγιάννη, Ε. Χριστοδουλάκη.


«Όναρ», Rock Café-Bar,
Φωκίωνος Νέγρη 53, Κυψέλη 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ