ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

9η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ: "ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΑΣΤΡΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΗΠΑΤΟΛΟΓΙΑ"

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
 7 - 8 Φεβρουαρίου 2014
ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΜΟΡΙΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 

Η Διημερίδα απευθύνεται σε Ειδικευμένους και Ειδικευόμενους Γαστρεντερολόγους και Ιατρούς συναφών ειδικοτήτων, Διαιτολόγους, Νοσηλευτές και Φοιτητές.Η συμμετοχή είναι δωρεάν και περιλαμβάνει: παρακολούθηση επιστημονικού προγράμματος - επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο - συνεδριακό υλικό - διαλείμματα καφέ – ελαφρύ γεύμα - βεβαίωση συμμετοχής.Η Διημερίδα αξιολογείται από τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο με μόρια (C.M.E. credits), αναγνωρισμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση Ειδικευμένων Ιατρών (U.E.M.S.) στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Ιατρικής Μεταπτυχιακής Εκπαίδευσης.


Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο πλαίσιο της διημερίδας, θα λειτουργήσει έκθεση φαρμακευτικών προϊόντων και ιατρικού εξοπλισμού σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Οι συνεδρίες της ενότητας της Διατροφής διεξάγονται σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων Διατροφολόγων. Θα λειτουργήσουν LLL courses στο χώρο της διημερίδας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Μένια Κουκουγιάννη 210-7231332 6944-763141 menia@eligast.gr


Ξενοδοχείο Royal Olympic Athens 
 Αθανασίου Διάκου 28-34, Aθήνα