ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

1η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 2014 ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΗΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ-ΣΠΑΠ

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014/Ώρα:10.00
Ο Σύνδεσμός Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), σε συνεργασία με το Δήμο Αμαρουσίου, τη Διεύθυνση Αναδασώσεων της Περιφέρειας Αττικής συνεχίζουν και τη νέα χρονιά την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό Όρος.



Όλοι μαζί δίνουμε το «παρών» και ενώνουμε τις δυνάμεις μας και τη νέα χρονιά, βάζοντας ο καθένας το δικό του λιθαράκι στην προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.Εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος.


Σημείο συνάντησης: Θέση Καραούλι, λίγο πριν τη βρύση Καρακαντά (κατεύθυνση προς Αγ. Πέτρο -Ν. Μάκρη από Πεντέλη).

Όσοι εθελοντές δεν χρησιμοποιήσουν το Ι.Χ. για τη μετακίνησή τους μπορούν να μεταβούν στο σημείο συνάντησης με λεωφορεία της Δημοτικής Συγκοινωνίας Αμαρουσίου, που θα αναχωρήσουν στις 9:30 π.μ. από το Δημαρχείο Αμαρουσίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:213-20.38.349 -104 -105- 327 και το Σαββατοκύριακο στο τηλ. 213-20.38.000.