ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

GALLERY WEEKEND ΣΕ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013/Ώρα:11.00-18.00
Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013/Ώρα:11.00-15.00
 Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αιθουσών Τέχνης (ΠΣΑΤ) διοργανώνει, σε συνεργασία με την οργανωτική ομάδα της Art-Athina, ένα πολιτιστικό διήμερο αφιερωμένο στις αίθουσες τέχνης της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με τίτλο «Gallery Weekend».Η διοργάνωση πραγματοποιείται στις και περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα εκθέσεων σε γκαλερί της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Η διοργάνωση, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκθέσεων σε γκαλερί της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να περιηγηθεί στην πόλη και να γνωρίσει την καλλιτεχνική σκηνή της καθώς και μια συμπυκνωμένη εκδοχή του εικαστικού τοπίου της χώρας.


Δυναμικό παρών στο Gallery Weekend θα δώσουν οι σημαντικότερες αίθουσες τέχνης της πόλης, το Σάββατο από τις 11:00π.μ έως τις 18:00μ.μ. και την Κυριακή από τις 11:00π.μ έως τις 15:00μ.μ. Στόχος είναι να καταστεί ο νέος αυτό θεσμός, μέσο ενημέρωσης της καλλιτεχνικής δημιουργίας και ενίσχυσης της προβολής της σύγχρονης τέχνης.
Η πολιτιστική εκδήλωση Gallery Weeekend τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού.
Οι γκαλερί που δίνουν το δυναμικό παρών είναι οι:
Αθήνα
a.antonopoulou.art, αγκάθι-κartάλος, ΑD Gallery, Αίθουσα Τέχνης Αθηνών, Andreas Melas & Helena Papadopoulos, Αργώ, Artower Agora, Art Zone 42, Astra Galerie, Αstrolavos Art Galleries, Vamiali’s gallery, Bernier / Εliades, CAN Christina Androulidaki gallery, cheapart / CAMP!Contemporary Art Meeting Point, Γκαλερί “7”, Γκαλερί Έρση, Εικαστικός Κύκλος, έκφραση – γιαννα γραμματοπουλου, Ελένη Κορωναίου Gallery, Eleftheria Tseliou Gallery, Elika Gallery, Zoumboulakis Galleries, Ileana Tounta Contemporary Art Center, Kalfayan Galleries, “Καπλανών 5”, Medusa Art Gallery, Περιτεχνών, Qbox Gallery, Ρεβέκκα Καμχή, Skoufa Gallery, Thanassis Frissiras Gallery, Τεχνοχώρος Art Gallery, Titanium Yiayiannos, Χώρος Τέχνης 24.
Θεσσαλονίκη
Artis Causa, Γκαλερί Λόλα Νικολάου, Donopoulos International Fine Arts, TinT Gallery, Tsatsis Projects / Artforum,  Zina Athanassiadou.
Κατεβάστε τους χάρτες τους χάρτες της εκδήλωσης σε μορφή pdf.

πηγή:art-athina.gr