ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΡΑΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ.... ΣΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2013/Ώρα:20.30
 ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ
Η Κινηματογραφική Λέσχη του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου έχει τη χαρά να φιλοξενήσει στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης τις βραβευμένες ταινίες του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας. Η ταινία μικρού μήκους προβάλλεται, προωθείται, αναδεικνύεται και χειροκροτείται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η θέση του Φεστιβάλ Δράμας στο εγχώριο κινηματογραφικό τοπίο ως το κορυφαίο φεστιβάλ στο είδος του, αλλά και η διεθνής του αναγνώριση συμβάλλουν στην επιτυχία των «ταξιδιών» του που σκοπό έχουν την προβολή και διάδοση του έργου των νέων κινηματογραφιστών.

Φέτος πρωταγωνιστεί η οικονομική κρίση, είτε ως κεντρικός πυρήνας των ιστοριών τους, είτε ως φόντο σε μια Ελλάδα που δοκιμάζεται από την ανεργία, την μετανάστευση και την εργασιακή εκμετάλλευση. Το σίγουρο πάντως  είναι ότι είναι η χρονιά των γυναικών που υπογραφούν σκηνοθετικά πολλές από τις ταινίες του Φεστιβάλ αφού και το πρώτο βραβείο πήρε η νεαρή Ασημίνα Πρόεδρου με την ταινία «Red Hulk».

 
Πολλοί είναι τέλος οι δημοφιλείς ηθοποιοί που συνδράμουν, ενδεικτικά αναφέρουμε τους Νικήτα Τσακίρογλου, Μανώλη Μαυρομματάκη, Θεοδώρα Τζήμου, Ιερώνυμο Καλετσάνο, Ορφέα Αυγουστίδη.


Πληροφορίες - Κρατήσεις θέσεων 
Στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) και τηλεφωνικά 210 3418579, Δευ – Παρ 11:00 – 14:00