ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: "Η ΦΑΡΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ" ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013
Ώρα:18.00
Ο Δήμος Αμαρουσίου ευαισθητοποιημένος σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης των νέων μας στο Διαδίκτυο, φιλοξενεί τη ξεχωριστή παιδική θεατρική παράσταση «Η Φάρμα του Διαδικτύου», με τη υποστήριξη της Google και του Saferinternet.gr. με ελεύθερη είσοδο για όλους.Η παράσταση έχει στόχο να ενημερώσει παιδιά ηλικίας Νηπιαγωγείου και Δημοτικού, δασκάλους και γονείς για τα οφέλη του Διαδικτύου και την ασφαλή χρήση του.Αποτελεί μέρος πανελλήνιας εκστρατείας σε 10 ελληνικές πόλεις και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού.


Το κείμενο της παράστασης βασίζεται στη διδακτική ανθολογία της Βερόνικας Σαμαρά και του Γεωργίου Κορμά, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει η Σοφία Τσινάρη. Στην ξεχωριστή αυτή παράσταση γεμάτη από υπέροχες φιγούρες, χρώματα, μουσική και πρωταγωνιστή το Διαδίκτυο,πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί Θάνος Αλεξίου, Άννα Πορφύρη και Μόνικα Κολοκοτρώνη. 


Μέσα από τέσσερις χαρούμενες και διδακτικές ιστορίες, τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τον υπέροχο κόσμο του Διαδικτύου και εξοικειώνονται με τις θεμελιώδεις αρχές ασφαλούς χρήσης του.

Στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου (Σωρού 72, Μαρούσι)