ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ΖΩΗΣ - BAZAAR 2013

 Σάββατο 07 Δεκεμβρίου 2013/Ώρα:10.00-22.00
Κυριακή 08 Δεκεμβρίου 2013/Ώρα:10.00-20.00
Οι Δρόμοι Ζωής διοργανώνουν και φέτος το καθιερωμένο Βazaar τους στο διαπολιτισμικό σχολείο στο Γκάζι, συνοδεύοντάς το με πλούσιες, δωρεάν και ανοιχτές για όλους παράλληλες εκδηλώσεις. Ο χώρος σημαίνει πολλά για όλους, μικρούς και μεγάλους: στο Γκάζι κατοικεί η πλειοψηφία των παιδιών που δέχονται την υποστήριξη της οργάνωσης, και το 87ο σχολείο είναι το σχολείο πολλών από αυτά.


Το Βazaar των Δρόμων Ζωής θα υπερασπιστεί την φήμη του ως μια gourmet διοργάνωση στην πόλη με απίστευτη ποικιλία από νοστιμιές και γλυκίσματα σε συσκευασίες δώρου και ακόμη, στυλιστικά ξεχωριστά αξεσουάρ, χειροποίητα κοσμήματα, στολίδια, χριστουγεννιάτικα δώρα, προσεγμένα αντικείμενα «δεύτερο χέρι».

Η δράση των Δρόμων Ζωής για 13 συνεχή χρόνια παρέχει βοήθεια σε παιδιά και οικογένειες (κυρίως Ελλήνων μουσουλμάνων της Θράκης, μεταναστών αλλά και σε όποια άλλη οικογένεια έχει ανάγκη). Οι πόροι εξασφαλίζονται αποκλειστικά από το ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Bazaar.

Ελάτε λοιπόν να κάνετε τα ψώνια σας, να δοκιμάσετε νοστιμιές και ζεστό κρασί αλλά και να μας γνωρίσετε από κοντά. Στον ίδιο χώρο, αφήστε τα παιδιά σας να δημιουργήσουν και να ψυχαγωγηθούν συμμετέχοντας στα ανοιχτά και δωρεάν για όλα τα παιδιά εργαστήρια και παιχνίδια. 


 87ο Δημοτικό Σχολείο Διαπολιτισμικής Εκπ. Αθηνών > Γκάζι - Βοτανικός - Κεραμεικός
Διεύθυνση: Ορφέως 58