ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ: ROCK AID FESTIVAL 2013

Την Παρασκευή 30 Αυγούστου οι Soundtruck, Skysent LU, Nylon Astra και Blues Revenge, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανεβαίνουν στην σκηνή του Δημοτικού Κηποθεάτρου Νίκαιας, σε μια blues/rock διαδρομή, με ένα κοινωνικό σκοπό: τη συλλογή φαρμάκων για την ενίσχυση του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Σε αυτο το mini festival, που θα ονομάζεται Rock Aid 2013, θα ισχύει ανταλλαγή εισόδου με ένα κουτί φάρμακο.
Η εγχώρια ροκ σκηνή δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο με ένα απαράμιλλο live που θα μας θυμίσει ότι το... μουσικό καλοκαίρι δεν τελειώνει έτσι εύκολα! Σας περιμένουμε όλους!!
- See more at: http://www.myrock.gr/concerts/rock-aid-2013#sthash.7lT0jLH6.dpuf
ANTI EIΣΙΤΗΡΙΟΥ ΕΝΑ ΚΟΥΤΙ ΦΑΡΜΑΚΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013.ΩΡΑ:20.00
Oι Soundtruck, Skysent LU, Nylon Astra και Blues Revenge, ενώνουν τις δυνάμεις τους και ανεβαίνουν στην σκηνή του Δημοτικού Κηποθεάτρου Νίκαιας, σε μια blues/rock διαδρομή, με ένα κοινωνικό σκοπό: τη συλλογή φαρμάκων για την ενίσχυση του κοινωνικού φαρμακείου του Δήμου Νίκαιας Αγ. Ιωάννη Ρέντη. Σε αυτό το mini festival, που θα ονομάζεται Rock Aid 2013, θα ισχύει ανταλλαγή εισόδου με ένα κουτί φάρμακα.
Η εγχώρια ροκ σκηνή δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο με ένα απαράμιλλο live.
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΝΙΚΑΙΑΣ
 Διεύθυνση: Κύπρου και Προύσσης,Νίκαια Τηλ:210 4922587