ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΕΤΑΣΤΕΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Πολυκοινωνικό του Δήμου Αλεξανδρούπολης προχωρά σε μια ακόμη κοινωνική δομή δημιουργώντας Κοινωνικό Φροντιστήριο για μαθητές γυμνασίου, λόγω ελλιπούς παρακολούθησης μαθημάτων ή χαμηλής βαθμολογικής επίδοσης.


Τα βοηθητικά μαθήματα θα είναι δωρεάν και αφορούν μαθητές και μαθήτριες από οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, οι οποίες ελέγχονται από τους κοινωνικούς επιστήμονες του Πολυκοινωνικού και που πληρούν τις προϋποθέσεις (Ε1, Ε2, Ε9, Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, συνέντευξη και επίσκεψη στο σπίτι). 

Τα μαθήματα θα διαρκέσουν από τις 19 Αυγούστου 2013 έως τις 30 Αυγούστου 2013 και θα πραγματοποιούνται σε κλιματιζόμενη αίθουσα του Πολυκοινωνικού (Καρτάλη 2, δίπλα στο νέο ΚΑΠΗ, πλησίον του 5ου Γυμνασίου), καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 6:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ..  Όσοι από τους γονείς των μαθητών και των μαθητριών επιθυμούν τα παιδιά τους να παρακολουθήσουν τα μαθήματα μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Αβραμίδη Παρασκευά, καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ώρες, στο τηλέφωνο 25510-29188.

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ