ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΕΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΘΚάντε την επιχειρηματική σας ιδέα πράξη μέσα από το Διαγωνισμό Επιχειρηματικής Ιδέας που διοργανώνει το Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης.


Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φοιτητές και απόφοιτοι του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Ιδρύματος Θεσσαλονίκης, του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος, μαθητές Τεχνικών και Επαγγελματικών Λυκείων καθώς και κάτοικοι των επτά Δήμων του Πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης και του Δήμου Θέρμης. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι έως 40 ετών.

Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού θα επιλεγούν 10 επιχειρηματικές ιδέες. Τα άτομα που θα καταθέσουν τις ιδέες αυτές, θα καταρτιστούν με τη χρήση σύγχρονων μεθοδολογιών και θα λάβουν καθοδήγηση από μέντορες. Οι τρεις καλύτερες ιδέες θα βραβευθούν και θα δοθούν ειδικά βραβεία.

Τα οφέλη από την συμμετοχή σας είναι τα ακόλουθα:
  • Βραβεία από την Εθνική Τράπεζα και το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΑΠΘ,
  • Δικαίωμα συμμετοχής στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού i-Bank Καινοτομία & Τεχνολογία,
  • Στέγαση σε θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων του Δήμου Παύλου Μελά,
  • Βιωματική κατάρτιση σε θέματα επιχειρηματικότητας από εξειδικευμένα στελέχη, με τη χρήση lean startup και customer development μεθοδολογιών.

Η υποβολή των προτάσεων πραγματοποιείται μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου!

Για περισσότερες πληροφορίες συνδεθείτε με τον Διαγωνισμό στο διαδίκτυο. Web site:www.auth-idea.gr.
Η δράση χρηματοδοτείται από τη Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και υποστηρίζεται από την Εθνική Τράπεζα, το Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής, το Γραφείο Διασύνδεσης ΑΠΘ και το Δήμο Παύλου Μελά.
Κάντε “like” στη σελίδα του Διαγωνισμού στο Facebook για να ενημερώνεστε με τις τελευταίες ανακοινώσεις καθώς και για χρήσιμες πληροφορίες στον επιχειρηματικό σχεδιασμό.