ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΕΚΘΕΣΗ: ΤΟ ΣΩΜΑ ΩΣ ΤΟΠΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ&ΑΠΟΥΣΙΑΣ



3 Σεπτεμβρίου 2013 - 12 Σεπτεμβρίου 2013, εγκαίνια Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου  και ώρα 19:30 μ.μ.|Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων: Πάρκο Ελευθερίας, Βασ. Σοφίας


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Την έκθεση «Το Σώμα ως Τόπος Παρουσίας & Απουσίας» παρουσιάζουν, στο Κέντρο Τεχνών από 3 έως 12 Σεπτεμβρίου, ο Οργανισμός και το Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης.


Η έκθεση, στην οποία συμμετέχουν 24 Έλληνες Καλλιτέχνες και επιμελείται η Εικαστικός Χρυσούλας Σκεπετζή, διεκδικεί στο ερευνητικό & εικαστικό πεδίο την ανάλυση του σώματος μέσω μικτών τεχνικών & αντιλήψεων που αναπαριστούν υπαρξιακά τη βαθύτερη έννοια της ίδιας της ύλης του σώματος με αναφορές στο πάσχον σώμα, το αθώο & ένοχο, το υλικό & άυλο, το ερωτικό & της λήθης, της σιωπής & διάθεσης του εγκλωβισμού & της αναζήτησης, της εικόνας που ανακαλύπτει γλώσσα επικοινωνίας με το σώμα για το σώμα ένα πολύπλευρο φάσμα ποιητικής & αισθητικής στην αρμονία του σώματος και της τέχνης.


Η έκθεση πραγματοποιείται με αφορμή τη θεματική του Διεπιστημονικού Συμποσίου που πραγματοποιήθηκε με εξαιρετικό ενδιαφέρον στη Χώρα της Άνδρου στις 13 & 14 Ιουλίου 2013 με τίτλο: "Το σώμα ως τόπος δημιουργίας κοινωνικών νοημάτων:
Εφαρμογές στις κοινωνικές επιστήμες, την τέχνη, την εκπαίδευση και στις επιστήμες υγείας".



Εγκαίνια: Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου, 19.30
Κέντρο Τεχνών Δήμου Αθηναίων: Πάρκο Ελευθερίας, Βασ Σοφίας, στάση Μετρό-Μέγαρο Μουσικής, τηλ. 2107224028