ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

38η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΚΥΠΡΟΥ




Η 38η Διεθνής Έκθεση Κύπρου, μετά από αναβολή, θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 9 Οκτωβρίου 2013 στη Λευκωσία, στον εκθεσιακό χώρο EXPO-CYPRUS από την Αρχή Κρατικών Εκθέσεων Κύπρου.

 
Η Έκθεση είναι προσανατολισμένη στον κλάδο τροφίμων και ποτών. Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) προτίθεται να προβάλει τοπικά προϊόντα από περιφέρειες της Ελλάδας, δίνοντας έμφαση στη γαστρονομία και τις παραδοσιακές γεύσεις της κάθε περιοχής.

Ο ΟΠΕ θα αναλάβει το κόστος διοργάνωσης της ελληνικής συμμετοχής στην Έκθεση και άρα δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής.

Όσον αφορά τις αιτήσεις συμμετοχής, παραλαμβάνονται ηλεκτρονικά  μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου 2013, ώστε να οριστικοποιηθεί ο εκθεσιακός χώρος, στο e-mail: konstantopoulos@hepo.gr  ή στο Fax: 2109982411.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΟΠΕ: www.hepo.gr. Επίσης, για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον υπεύθυνο της διοργάνωσης: κ. Β. Κωνσταντόπουλο στο τηλέφωνο: 210-9982224, στο fax: 210-9982411 ή στο e-mail: konstantopoulos@hepo.gr.