ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013

3ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΘΕΡΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ20 Αυγούστου 2013 - 29 Αυγούστου 2013


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 


Η Αθήνα γιορτάζει όλο το καλοκαίρι με την αγαπημένη μας νυχτερινή απόδραση και το 3ο Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας γεμίζει ζωντάνια και μαγεία όλες τις γειτονιές. Ανακαλύψτε την πόλη από την αρχή με μοναδικές προβολές σε πάρκα, πλατείες και αυλές Μουσείων. Με την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, το Φεστιβάλ συνεχίζει ακάθεκτο να σας προσφέρει ξένοιαστες βραδιές και στιγμές κεφιού.


Αύγουστος:

•Το Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου επιστρέφει μετά από τις διακοπές στις 20 Αυγούστου με μία πολυαναμενόμενη αβάν πρεμιέρ και την προβολή του «Bling Ring» (2013) της Σοφία Κόπολα στον θερινό κινηματογράφο της Ταινιοθήκης Λαΐς.

•Στις 22 Αυγούστου, συνεχίζει με την προβολή της ταινίας «Ο Ιάσων και οι Αργοναύτες» (1963) σε σκηνοθεσία Ντον Τσάφι, η οποία έχει μείνει στην κινηματογραφική ιστορία ως ένα μοναδικό καλτ φαινόμενο, χάρη στα εκπληκτικά για την εποχή τους, χειροποίητα, stop-motion ειδικά εφέ του «μάγου» του είδους, Ρέι Χαριχάουζεν. Η προβολή θα γίνει στο μοναδικό πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

•Στις 27 Αυγούστου, το Φεστιβάλ σας προσφέρει μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις του καλοκαιριού, με την προβολή σε αβάν πρεμιέρ της ταινίας «Τα Παλιόπαιδα», στον υπέροχο χώρο της Αίγλης Ζαππείου. Πρόκειται για μία αληθινή, γλυκιά και πολύ, πολύ αστεία ταινία που σημείωσε και μεγάλη εμπορική επιτυχία στη Γαλλία.

•Οι πρεμιέρες δεν τελειώνουν εύκολα στη λίστα του Φεστιβάλ: στις 29 Αυγούστου συνεχίζει, λοιπόν, με την προβολή της ταινίας «Τhe Grand Master» του περίφημου Γουόνγκ Καρ Γουάι στον θερινό κινηματογράφο Αβάνα. Στην ένατη μεγάλου μήκους ταινία της φιλμογραφίας του, ο Γουόνγκ Καρ Γουάι αφηγείται εντυπωσιακά την ιστορία του Ιπ Μαν, ενός κινεζικού θρύλου των πολεμικών τεχνών του 20ου αιώνα, ο οποίος στάθηκε επιρροή όχι μόνο για χιλιάδες επώνυμους μαθητές αλλά και για τον ίδιο τον κινηματογράφο.


Αβάνα (θερινός) > Χαλάνδρι - Ψυχικό

Διεύθυνση: Κηφισίας 234 & Λυκούργου 3 Τηλέφωνο: 210-671590
Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013, ώρες: 21:00

Αίγλη Ζαππείου > Ζάππειο

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασ. Όλγας Τηλέφωνο: 210-3369300
Τρίτη 27 Αυγούστου 2013, ώρες: 21:00

Πλάκα - Ακρόπολη > Αθήνα Κεντρικές Περιοχές

Διεύθυνση:
Πέμπτη 22 Αυγούστου 2013, ώρες: 21:00