ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΚΑΡΙΑΣ



Ο Δήμος Ικαρίας γνωστοποιεί ότι προτίθεται να προσλάβει με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, ορισμένου χρόνου, διάρκειας ισόχρονης της θητείας της τρέχουσας Δημοτικής Αρχής, έναν (1) Ειδικό Συνεργάτη Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης για την παροχή υπηρεσιών πληροφορικής.

Απαιτούμενα προσόντα 
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατέχουν τα γενικά και τυπικά προσόντα διορισμού και την ειδική εμπειρία που προβλέπεται στο άρθρο 163 του Ν. 3584/2007, ήτοι:
1.Να πληρούν τα κριτήρια των άρθρων 12 έως 17 του Ν. 3584/2007.
2.Να κατέχουν τίτλο σπουδών Α.Ε.Ι ή Τ.Ε.Ι ή ισοδύναμο, ισότιμο, ανάλογο, αναγνωρισμένο από το ΔΙΚΑΤΣΑ ή το ΔΟΑΤΑΠ τίτλο σπουδών, στους τομείς της Πληροφορικής ή της Μηχανικής Υπολογιστών ή της Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών και Πληροφορικής.
3.Να έχουν αποδεδειγμένη, προηγούμενη εργασιακή εμπειρία 2 ετών, μετά από τη λήψη του τίτλου σπουδών, με αντικείμενο απασχόλησης το χειρισμό πληροφοριακών συστημάτων λήψης αποφάσεων και στατιστικών μελετών, προγραμμάτων, εφαρμογών και εργαλείων αυτοματισμού γραφείου, εγκατάσταση, χειρισμό και λειτουργία συστημάτων μηχανογράφησης & μηχανοργάνωσης.
4.Να έχουν καλή γνώση Αγγλικών.
5.Οι άρρενες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εκπληρώσει την υποχρέωση στρατιωτικής του θητείας, άλλως να έχουν νομίμως απαλλαγεί από αυτή, για χρονικό διάστημα, τουλάχιστον, ισόχρονο της τρέχουσα θητείας της Δημοτικής Αρχής.
6.Επιθυμητό προσόν η αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία χειρισμού λογισμικού οικονομικής παρακολούθησης έργων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να λάβουν οι ενδιαφερόμενοι από το Δήμο Ικαρίας (αρμόδια υπάλληλος Μαρία Κεφάλα τηλ 2275350420), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικάπρέπει να υποβληθούν στο Δήμο μας σε προθεσμία δέκα (10) ημερών, η οποία αρχίζει από την επόμενη ημέρα δημοσίευσης της παρούσας σε μια εφημερίδα του νομού ή της ανάρτησης της στο χώρο ανακοινώσεων του Δημοτικού Καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι μεταγενέστερη της δημοσίευσης στην εφημερίδα.