ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

3 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΪΑΣ




Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Δυτικής Αχαΐας ανακοίνωσε ότι πρόκειται να προσλάβει: 


-Μία (1) καθαρίστρια, με σύμβαση μίσθωσης έργου, για τον καθαρισμό της Σχολικής Μονάδας του «Δημοτικού Σχολείου Σαντομερίου».
-Μία (1) καθαρίστρια, με σύμβαση μίσθωσης έργου, για τον καθαρισμό της Σχολικής Μονάδας του «Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Φράγκα».
-Μία (1) καθαρίστρια, με σύμβαση μίσθωσης έργου, για τον καθαρισμό της Σχολικής Μονάδας του «1ου Δημοτικού Σχολείου Κάτω Αχαΐας».


Έργο της προσληφθείσας θα είναι ο καθαρισμός των αιθουσών διδασκαλίας , των γραφείων διδασκόντων, των κοινόχρηστων χώρων και προαυλίων της παραπάνω σχολικής μονάδας.

Η σύμβαση μίσθωσης έργου που θα υπογραφεί αφορά το διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της
σύμβασης μέχρι τις 30/6/2014.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις, πρέπει να υποβάλλουν σχετική αίτηση από τις 23/07/2013 έως και τις 06/08/2013 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9:00 μέχρι 13:00, Σχολείου Κάτω Αχαΐας στην Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας συνοδευόμενη από τα δικαιολογητικά.


Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κο Μπαρμπούνη Δημήτριο, στο τηλέφωνο:6932892808 και στο τηλέφωνο 2693025056