ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΔΡΙΟ: "ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ - ΜΕΕΤ GREECE V.2 - SKG"

EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
13 & 14 Ιουνίου 2013.
Θέατρο Ολύμπιον, στη πλατεία Αριστοτέλους.
Το πρόγραμμα "Νέα Γενιά σε Δράση" του "Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης" και της "Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς" στηρίζει την καινοτομία, τις φρέσκιες ιδέες και την πράξη και μας προσκαλεί στο "έξυπνο" συνέδριο MeetGreeceV.2 - SKG 
Σκοπός του " MeetGreeceV.2 - SKG " είναι η χαρτογράφηση των τάσεων, ιδεών και ρευμάτων που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα στους χώρους της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας, των κοινωνικών πρωτοβουλιών, του διαδικτύου.
Κατά τη διάρκεια του διήμερου συνεδρίου θ' αναπτυχθούν θεματικές όπως:
--Τεχνολογικές Startup Επιχειρήσεις
--Επιχειρηματικότητα
--Αγροτική Ανάπτυξη & Τρόφιμα
--Collaborative Environments
--Δημιουργία και διάχυση ιδεών
--Πρωτοβουλίες Πολιτών (ΜΚΟ)


Θα ανταλλαχθούν πληροφορίες, γνώσεις και καλές πρακτικές, μεταξύ νέων ενδιαφερομένων και νέων επαγγελματιών που έχουν καταξιωθεί στο χώρο τους, σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα παρουσιαστούν ζωντανά παραδείγματα νέων ανθρώπων που κατάφεραν να πρωτοπορήσουν να αναδειχθούν και να ανάγουν τις συνθήκες της κρίσης σε επιτυχείς πρακτικές.
Η διοργάνωση θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα, που θα δώσει στους νέους τόσο τη δυνατότητα να αποκομίσουν γνώσεις και εμπειρίες μέσω ποικίλων τρόπων και παραδειγμάτων που θα τους οδηγήσουν να συμμετάσχουν ενεργά στα δρώμενα της ελληνικής κοινωνίας, σε μια προσπάθεια αντιστροφής των δεδομένων της αρνητικής επικρατούσας κατάστασης.