ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΘΕΑO Τομέας Εκπαίδευσης του ΚΕΘΕΑ με την ευγενική υποστήριξη του Ιδρύματος Fulbright διοργανώνει ανοικτό σεμινάριο με θέμα Συμβουλευτική Ενηλίκων.
Το σεμινάριο διευθύνει η Kathleen Taylor, Καθηγήτρια Εκπαιδευτικής Ηγεσίας του Kalmanovitz School of Education, Saint Mary’s College, California,http://www.stmarysca.edu/findfacultybynameandexpertise/kathleen-taylor-phd η οποία βρίσκεται στην Ελλάδα αυτή την περίοδο με υποτροφία του Ιδρύματος Fulbright.
Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά με ταυτόχρονη διερμηνεία στα Ελληνικά στην αίθουσα ισογείου του ΚΕΘΕΑ, Σορβόλου 24, Μετς.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013 τηλεφωνικά (210 9241993-6 εσωτ. 254/262) ή μέσω e-mail στο education@kethea.gr
Η Kathleen Taylor είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ερευνήτρια και συγγραφέας του τομέα της εκπαίδευσης ενηλίκων. Το βραβευμένο βιβλίο της «Developing Adult Learners» περιγράφει τις καλύτερες πρακτικές στην εκπαίδευση ενηλίκων ενώ συνεντεύξεις της για τη μάθηση στην ενήλικη ζωή έχουν τραβήξει την προσοχή των New York Times http://www.nytimes.com/2010/01/03/education/edlife/03adult-t.html και του CNN http://www.stmarys-ca.edu/cnn-interviews-ksoes-kathleen-taylor-about-awesome-aspects-of-the-aging-brain.