ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ VIDEO ART "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ: ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ"

27 Μαίου 2013 - 16 Ιουνίου 2013 | Πολυχώρος Vault --- Γκάζι - Βοτανικός - Κεραμεικός


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το GITV διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά έκθεση φωτογραφίας και video art με τίτλο "Civil Disobedience: Nuclear family / Πολιτική Ανυπακοή: Πυρηνική οικογένεια". Την έκθεση υποστηρίζει το Athens Pride - Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Αθήνας (8 Ιουνίου 2013) και επιμελείται η Ηρώ Ταγκάλου.

Σαν απαντήσεις για της οικογένειας τα είδη θα παρουσιαστούν τα έργα της έκθεσης "πυρηνική οικογένεια". Γιατί δεν είναι μόνο η κλασική και αυτή η τυπική, έστω μονογονεϊκή, που διατηρεί όλες τις παραδόσεις, τα ήθη και τα έθιμα. Εμφανίζεται και εκείνη η άλλη, που είναι σε εμβρυακή μορφή, που ακόμα δε βγαίνει απ' το σπίτι της, που δεν είναι μόνο η ομόφυλη, είναι και η φανταστική, αυτή που ακόμα δεν υπάρχει. Καλή ή κακή οικογένεια, παράξενη και φυσική, κανονικά εμφανίζεται στις εκδρομές, στις κοινωνικές υποχρεώσεις και στα οικογενειακά άλμπουμ.


Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Οικογένειες ουράνιο τόξο, Ελπίδα Γαδ, Παύλος Ευθυμίου, Νένα Καζατζίδου, Μενέλας, Μορφέας Παπουτσάκης, Μαρία Ταγκάλου, Κωνσταντίνος Φάσσας, Walt Cessna (USA), Carolas Cienformas (Chile).


Εγκαίνια: Δευτέρα, 27 Μαΐου, στις 20:00

Διεύθυνση: Μελενίκου 26 
Τηλέφωνο: 213-0356472, 
e-mail: vaulttheatre.gr@gmail.com
Καθημερινά: 19:00 με 23:59