ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Κυριακή 19 Μαΐου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ


Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος διοργανώνουν από κοινού εκδήλωση με τίτλο: Μεταπτυχιακά και Υποτροφίες, την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013  ώρα 9:00 – 18:00 στο Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α.) Α.Π.Θ. (κόκκινο κτίριο δίπλα στη φοιτητική λέσχη), επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου, Αμφιθέατρο Ι.

Στην εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστούν από εκπροσώπους των Τμημάτων/ Σχολών τα μονοτμηματικά και διατμηματικά Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών που λειτουργούν στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και στο Διεθνές Πανεπιστήμιο.
Δίνεται η δυνατότητα σε φοιτητές/τριες και αποφοίτους οποιουδήποτε πανεπιστημίου, τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, σε πανεπιστημιακούς αλλά και στην ευρύτερη εκπαιδευτική κοινότητα να ενημερωθούν για τα προγράμματα σπουδών, τα κριτήρια εισαγωγής και τις προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης των αποφοίτων τους.
Επίσης, θα υπάρξουν συνεδρίες συμβουλευτικής υποστήριξης με θέματα:
  • την αναζήτηση μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών
  • τη σύνταξη της αίτησης, της αυτοπεριγραφικής έκθεσης (motivationletter) και του βιογραφικού σημειώματος για τις μεταπτυχιακές σπουδές.
  • την αναζήτηση και διεκδίκηση υποτροφιών και κληροδοτημάτων με σκοπό την οικονομική στήριξη των μεταπτυχιακών σπουδών
Η εκδήλωση είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από το Γραφείο Διασύνδεσης:  2310 999397, 995841