ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τρίτη 28 Μαΐου 2013

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


Παρασκευή 31 Μαΐου - Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 & ώρα 19:00 μ.μ.|Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης

Το ΛΔ' Πανελλήνιο Ιστορικό Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 31 Μαΐου έως και την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013, στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης. Το Συνέδριο διοργανώνεται από την Ελληνική Ιστορική Εταιρεία και τον Τομέα Αρχαίας Ελληνικής και Ρωμαϊκής, Βυζαντινής και Μεσαιωνικής Ιστορίας του Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Α.Π.Θ.

Στόχος των εργασιών του Συνεδρίου είναι να γίνουν γνωστά τα νεότερα πορίσματα της έρευνας που πραγματοποιείται στα ελληνικά πανεπιστήμια και τα ερευνητικά κέντρα και αφορούν σε όλες τις περιόδους της Ελληνικής Ιστορίας.

Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 31 Μαΐου και ώρα 19.00, στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά την έναρξη του Συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης, με θέμα: «Η βία από ψυχολογική, πολιτική και κοινωνική άποψη» όπου θα παρουσιαστεί και θα αναλυθεί το επίκαιρο θέμα της βίας από ψυχολογική, πολιτική και κοινωνική άποψη. Εισηγητές είναι ο Ψυχίατρος, Νευρολόγος, Δρ. Κλεάνθης Γρίβας, ο Καθηγητής του Τμήματος Νομικής του Α.Π.Θ., Νικόλαος Ιντζεσίλογλου. Συντονίζει η Ομότιμη Καθηγήτρια του Α.Π.Θ., Βασιλική Παπούλια.

Το Συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης.