ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ - ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΓΕΡΑ ΔΟΝΤΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ"

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
28/05/2013 - 29/05/2013.Ώρα:9.00-19.00
Έκθεση των έργων των μαθητών που συμμετείχαν στον Ομαδικό Μαθητικό Διαγωνισμό του Προγράμματος «Αγωγή Στοματικής Υγείας σε 800 Ολοήμερα Δημοτικά Σχολεία και 150 Σχολεία απομακρυσμένων περιοχών - Γερά Δόντια Χαρούμενα Παιδιά» θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη.
Η Έκθεση θα περιλαμβάνει ποιήματα και αφίσες που δημιούργησαν τα παιδιά με τη βοήθεια των δασκάλων τους σε μια προσπάθεια να εξοικειωθούν με την έννοια και τη σημασία της Στοματικής Υγείας. Aποτελεί πραγματική ευκαιρία για παιδιά και εκπαιδευτικούς να θαυμάσουν τα έργα των παιδιών που έχουν σταλεί από όλη την Ελλάδα. Η φαντασία και η δημιουργικότητά στην υπηρεσία της Προαγωγής της Στοματικής Υγείας!
Τεχνόπολις , Γκάζι 
Διεύθυνση: Πειραιώς 100
Οι μαθητές της 2ας δημοτικού που συμμετείχαν ξεπέρασαν τους 37.000 ενώ ο σκοπός του Προγράμματος ήταν να οδηγηθεί ο μαθητής μέσα από την ενεργητική μάθηση σε αλλαγή στάσης και συμπεριφοράς στοχεύοντας στην προστασία και την προαγωγή της στοματικής υγείας αλλά και της γενικής του υγείας. Επίσης οι περισσότεροι από 1.000 εθελοντές οδοντίατροι που εντάχθηκαν στο Πρόγραμμα επισκέφθηκαν τα σχολεία εξέτασαν και έκαναν φθορίωση στα παιδιά.
Το Πρόγραμμα το οποίο ολοκληρώνεται υλοποιείται από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία με την έγκριση και υποστήριξη του Υπουργείου Υγείας και του Υπουργείου Παιδείας και εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του ΕΣΠΑ.