ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΟΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 & ώρες 12.00-14.00 μ.μ|Πανεπιστημιούπολη - Ιλίσια Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών (πρώην ΤΥΠΑ), Αίθουσα Συνεδριάσεων (Α56), 1ος όροφος


Το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, σε συνεργασία με τη Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Οι μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος».

Η εκδήλωση έχει ως στόχο να παρέχει πληροφορίες για τα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών και τις υποτροφίες, που προσφέρει το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν αναλυτικά για τα μεταπτυχιακά προγράμματα, θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις σχετικά με το Διεθνές Πανεπιστήμιο, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο το πρώτο βήμα προς την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου από το πρώτο δημόσιο αγγλόφωνοπανεπιστήμιο της χώρας.

Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος παρέχει 10 μεταπτυχιακά προγράμματα κύρους και υψηλής ποιότητας στους τομείς της οικονομίας, της τεχνολογίας, της νομικής και των ανθρωπιστικών σπουδών.

Θεωρώντας ότι η απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου αποτελεί ένα σημαντικό εφόδιο και συμβάλλει σημαντικά στη εξέλιξη της επαγγελματικής σταδιοδρομίας, προσκαλούμε όλους/ες τους/τις φοιτητές/τριες να συμμετάσχουν στη εκδήλωση.

Πληροφορίες-Αιτήσεις
Κα Εύη Κακαρούχα
Τηλ.: 210-7275220
E-mail: pkakaro@di.uoa.gr