ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει δωρεάν βιωματικά εργαστήρια Πληροφορικής, στις Δημοτικές Περιφερειακές Βιβλιοθήκες Ορέστου και Χαριλάου, σε συνεργασία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Future Library» και την ομάδα των «Webvistas».

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα θέματα που θα αναπτυχθούν:

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Ορέστου (Χαλκιδικής & Ορέστου 33 τηλ. 2310 852384)Το εργαστήριο με θέμα «Μαθηματικά και μελέτη με την WolframAlpha» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 και την Παρασκευή 7 Ιουνίου, από τις 17:00 έως τις 20:00, με εκπαιδεύτρια την Ι. Παπατσούμα.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε μαθητές Ε´ και ΣΤ´ Δημοτικού και την ενήλικη συνοδεία τους.

Περιφερειακή Βιβλιοθήκη Χαριλάου (Νικάνορος 3 & Στ. Νούκα τηλ. 2310 324666).Το εργαστήριο με θέμα: «Φίλε, ξέρεις από Facebook;», απευθύνεται σε ενηλίκους και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 και την Παρασκευή 14 Ιουνίου, από τις 17:00 έως τις 20:00, με εκπαιδεύτρια την Κ. Παναγιωτοπούλου. Υπεύθυνοι των εργαστηρίων είναι ο Δρ. Μιχάλης Βαφόπουλος από το ΕΜΠ και οι «Webvistas».

Για τη συμμετοχή απαιτείται προεγγραφή, στα τηλέφωνα των βιβλιοθηκών που αναγράφονται παραπάνω. Οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας και θα υπάρξει λίστα αναμονής σε περίπτωση υπεράριθμων εγγραφών. Απαραίτητη προϋπόθεση για τους συμμετέχοντες είναι να έχουν μαζί τους φορητούς τους υπολογιστές.