ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ


Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας 
6-8 Ιουνίου 2013
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας (Ε.Π.Α.Ψ.Υ) σε συνεργασία με το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος - DEREE διοργανώνουν ένα 3ήμερο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας 6-8 Ιουνίου 2013 στις εγκαταστάσεις του DEREE. Σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένας θεσμός που θα ενισχύει την αποτελεσματικότητα της ενημέρωσης και της ευαισθητοποίησης και θα αυξάνει την απήχηση των θεμάτων ψυχικής υγείας στο γενικό πληθυσμό αλλά και σε ειδικές ομάδες (εκπαιδευτικοί, νέοι, σπουδαστές κλπ).

Η ιδέα προέρχεται από το Recovery Month που διοργανώνει η Substance Abuse and Mental Health Service Administration (SAMHSA) και την εμπειρία της Lille, η οποία έχει αναγνωριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ως πιλοτικό κέντρο για την κοινοτική ψυχική υγεία και στην οποία διοργανώνεται εδώ και 23 χρόνια αντίστοιχη δράση. Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει ποικίλες δραστηριότητες όπως διαλέξεις και συζητήσεις για θέματα ψυχικής υγείας, αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ με τη συμμετοχή παλαίμαχων και εν ενεργεία αθλητών, θεατρική παράσταση κ.ά. 

Ελάτε να γιορτάσουμε και να τιμήσουμε μαζί τα άτομα με χρόνια προβλήματα ψυχικής υγείας και την προσπάθειά τους για επανένταξη και αποκατάσταση. Οι ψυχικές ασθένειες μπορούν να νικηθούν!


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ