ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ - ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

Στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού την Παρασκευή 17/5 στις 19.30 μουσικοχορευτική και θεατρική εκδήλωση από όλες τις ομάδες του Πολιτιστικού Κέντρου Σεπολίων και με τη συμμετοχή των ομάδων Χορού από το Πολιτιστικό Κέντρο του Αγίου Ελευθερίου, ενώ το Σάββατο 18/5 στις 19.00 εκδήλωση με παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς από τις ομάδες παιδιών και ενηλίκων των Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών του Πολιτιστικού Κέντρου Κάτω Πατησίων.
Την Κυριακή 19/5 στις 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαφειοχωρίου εκδήλωση από τις ομάδες ενηλίκων των Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, από 4 Πολιτιστικά Κέντρα: Βαφειοχωρίου, Κυψέλης, Άνω & Κάτω Πετραλώνων.
Τη Δευτέρα 20/5 στις 19.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων εκδήλωση από τις ομάδες ενηλίκων των Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών, από 4 Πολιτιστικά Κέντρα: Κάτω Πετραλώνων, Βαφειοχωρίου, Κυψέλης, Άνω Πετραλώνων.
Την Πέμπτη 23/5 στις 19.30 στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού χορευτική εκδήλωση από τις ομάδες παιδιών και ενηλίκων των ελληνικών παραδοσιακών χορών του Πολιτιστικού Κέντρου Λ. Αλεξάνδρας & του Γυμναστηρίου Πρέκα
Την Παρασκευή 24/5 στις 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Κάτω Πετραλώνων παιδική θεατρική παράσταση «Όλιβερ τουίστ» από τις παιδικές ομάδες θεάτρου του κέντρου και με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας.
Την Κυριακή 26/5 στις 20.00 στο Πολιτιστικό Κέντρο Άνω Πετραλώνων παιδική θεατρική εκδήλωση «Ο τρυφεράκανθος» από τις παιδικές ομάδες θεάτρου του κέντρου.
Την Κυριακή 26/5 από τις 11.00 έως τις 15.00 στον Εθνικό Κήπο - Πλατεία Αστεριών, θα πραγματοποιηθεί δράση για παιδιά από 6 έως 12 ετών που θα βρεθούν στον Εθνικό Κήπο με τους Γονείς τους, με τίτλο «Χορός, Μουσική & Περιβάλλον» από το Παιδικό Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα του Πολιτιστικό Κέντρο Βαφειοχωρίου.