ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ! --- ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ" --- ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΧΑΪΑΣ


Τετάρτη 5 Ιουνίου ή Τετάρτη 12 Ιουνίου & ώρα 17:00-21:00 μ.μ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Το Επιμελητήριο Αχαίας μέσα στα πλαίσια της προσπάθειας του να βοηθήσει τους νέους αλλά και παλαιότερους επιχειρηματίες να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις της αγοράς, όπως έχουν τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα μετά την κρίση στη Ελλάδα διαμορφωθεί, έχει ξεκινήσει ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης των μελών του, η οποία γίνεται με σεμινάρια σε συνεργασία με τον ΣΕΒ, τα οποία θα πραγματοποιούνται ως τα μέσα Ιουνίου αλλά και εισάγοντας παράλληλα έναν κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το εξαγωγικό εμπόριο και τοmarketing


Το εν λόγω πρόγραμμα ξεκινά με θέμα «Στρατηγική καιmarketing για μικρομεσαίες επιχειρήσεις» και θα πραγματοποιηθεί από έγκριτους εκπαιδευτές στον χώρο αυτό.Δεδομένου ότι στοχεύουμε στην μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή , προτείνουμε 2 ημερομηνίες και παρακαλούμε να μας ενημερώσετε ποια προτιμάτε. 

Υπογραμμίζουμε ότι θα πραγματοποιηθεί ΕΝΑ σεμινάριο . Οι ημερομηνίες είναι Τετάρτη 5 Ιουνίου ή Τετάρτη 12 Ιουνίου 17:00-21:00 μ.μ. και υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής 30-35 ατόμων.

Επισημαίνουμε ότι το εν λόγω σεμινάριο διατίθεται ΔΩΡΕΑΝ. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε το αργότερο έως τις 29 Μαΐου στο τηλέφωνο 2610-277779 εσωτ. 10, γραμματεία κ. Δώρα Μπάκα. 

Η συμμετοχή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική.


Εκ του Επιμελητηρίου